misu cafea

misu cafea
http://www.youtube.com/channel/UCgbAuQQ7-VouXig3YWWwE7A?ob=0&feature=results_main

sâmbătă, 31 martie 2012

- Ritualul expresso-ului


Ritualul expresso-ului

O placere trecatoare care persista


Asa cum ii sugereaza numele, espresso este facut la comanda si dureaza doar un moment, generand un scurt, dar intens moment de placere ce defineste ritmul zilnic al vietii din Italia si nu numai.
Doar doua ingrediente - apa la o temperatura de 90C si puterea a 50 de boabe de cafea proaspat rasnita - devin o desfatare a simturilor atunci cand este extrasa cafeaua la o presiune de 9 atmosfere cu ajutorul unui echipament modern. Rezulta in ceasca 25-30ml de cafea bogata, inmiresmata, catifelata, delicioasa si stimulanta, ce contine de fapt mai putina cofeina decat cafeaua preparata printr-o alta metoda.
In fiecare an, milarde de cesti cu espresso sunt savurate in toata lumea, deoarece aceste cesti contin mai mult decat o cafea buna ce energizeaza mintea, stimuleaza creativitatea si catalizeaza prieteniile. Cu alte cuvinte, o bautura care joaca un rol semnificativ in viata de zi cu zi a milioane de oameni.

Niciun comentariu: